Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Mademoiselle
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

 

Kafić Mademoiselle smešten u Kragujevcu nedavno je postao i restoran. Za doručak tu su “šećer i so” - uštipci sa pršutom, kajmakom, rolovanim suvim šljivama u slanini i slatkim kremovima i džemovima, fritata sa bukovačom i prazilukom... Kada gost krene, kažu iz lokala, “kašikom za dušu” ispred njega stiže domaća supa ili čorba. U jelovniku su i specijaliteti od ribe kao što je Marlan Excavech Fish with Festival – pečena orada sa festival uštipcima i slatko, ljutim i kiselim povrćem, kao i nezaobilazni italijanski ukusi brusketa, krostina, pasta i rižota. Iz ponude se posebno izdvajaju specijaliteti od mesa poput King Porkete – rolovane prasetine sa pečenjam i punjenim zapečenim krompirom. Od poslastica tu su krem pita od urmi i oraha, voćni tart. Veče je rezervisano za žive svirke, promocije vina domaćih vinarija...

 

 


Cafe&Restaurant Mademoiselle - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 7-24

telefon: 034/25-0-550 

mobilni: 

adresa: Luja Pastera 16

grad: Kragujevac

sajt: www.mademoisellecaffes.com 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...