Home  //  Lokali  //  Kafići  //  The Camelot
4.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.30 (5 Votes)

U Novom Sadu na mestu kafe-kluba Ritmo Latino otvoren je restoran--pivnica The Camelot. Vlasnik Daniel Kovačević i menadžerski tim nekadašnjeg kafe-kluba odlučili su da promene celokupan koncept lokala. Osim potpuno nove ugostiteljske ponude, vlasnik je u okolini Novog Sada započeo i sopstvenu proizvodnju piva, koje se može probati samo u ovom lokalu.
U ponudi je svetlo, crveno i tamno pivo, a za davanje naziva biće organizovan konkurs na kome će posetioci iznositi svoje predloge. Enterijer je osmislio vlasnik. U ponudi su sendviči, salate, jela s mesom, palačinke, specijaliteti poput pivarskih rebaraca s bavarskim ljutim sosom ili u medu, bavarske kolenice, bifteka i ćureće salate, junećeg perkelta, čorbe od praziluka, a od poslastica šomloi galuška, mađarski specijalitet s rumom.
Šef kuhinje je Roman Ðuričin, koji poseduje petnaestogodišnje iskustvo. Sredom se u Camelotu održavaju nastupi stand up komičara, četvrtak je veče tamburaškog ansambla Zorule, a petkom i subotom nastupaju pop-rok bendovi, pretežno iz Novog Sada. Dostava radi svakog dana od osam do 23 sata, a u ponudi je i ketering.

 


 Kafić The Camelot - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 8–00, vikendom 8–2

telefon: 021/528-095

mobilni:

adresa: Sremska 9

grad: Novi Sad

tip usluge, kuhinja: 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži