Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bistro Dorćol
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

 

Na mestu nekadašnjeg čuvenog Plavog Jahača, pa posle, isto tako čuvenog HotSpota otvoren je Bistro Dorćol. Iza njega stoji ekipa iz starog Absintha na čelu sa ugostiteljem Nemanjom Đorđevićem koji je još i vlasnik lokala Kontakt, Sokače, Lonče i suvlasnik restorana Sofa. Bistro Dorćol ima 80 sedećih mesta, nema izdvojen deo za nepušače i pet friendly je. Ceo prostor je uređen sa nameštajem i detaljima iz Absintha, a po svemu sudeći, takva će biti i kuhinja. Iako vlasnici još uvek ne znaju u kom smeru će razvijati kuhinju, i da li će je uopšte biti, bez obzira na to, odmah po otvaranju Bistro Dorćol osvojio je Beograđane. Lokal je svetao i sav u staklu. U dnevnoj varijanti gosti najradije dolaze na kafu i sveže ceđene sokove, dok je uveče akcenat na koktelima.

 


Bistro Dorćol - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8-24/pet.-sub: 8-1

telefon: 011/404-41-26

mobilni: 

adresa: Studentski trg 21

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...