Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bistro Dorćol
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

 

Na mestu nekadašnjeg čuvenog Plavog Jahača, pa posle, isto tako čuvenog HotSpota otvoren je Bistro Dorćol. Iza njega stoji ekipa iz starog Absintha na čelu sa ugostiteljem Nemanjom Đorđevićem koji je još i vlasnik lokala Kontakt, Sokače, Lonče i suvlasnik restorana Sofa. Bistro Dorćol ima 80 sedećih mesta, nema izdvojen deo za nepušače i pet friendly je. Ceo prostor je uređen sa nameštajem i detaljima iz Absintha, a po svemu sudeći, takva će biti i kuhinja. Iako vlasnici još uvek ne znaju u kom smeru će razvijati kuhinju, i da li će je uopšte biti, bez obzira na to, odmah po otvaranju Bistro Dorćol osvojio je Beograđane. Lokal je svetao i sav u staklu. U dnevnoj varijanti gosti najradije dolaze na kafu i sveže ceđene sokove, dok je uveče akcenat na koktelima.

 


Bistro Dorćol - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8-24/pet.-sub: 8-1

telefon: 011/404-41-26

mobilni: 

adresa: Studentski trg 21

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...