Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kofić
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Kofić je otvoren na Dorćolu, na mestu nekadašnje tartarnice Čupava Desa i mini pivnice Two Tales. To je lokalni, dorćolski kafić čiji slogan najbolje oslikava njegov koncept: “Drink and food in the Hood”. U ovom lokalu najviše se piju kafa i sveže ceđeni miksevi, a za sada, budući da rade manje od mesec dana, služe samo krofne, kako kažu iz lokala, dok ne odluče u kom će pravcu da idu sa hranom. Gosti u Kofiću mogu da popiju čaj od marokanske nane, ajurvedski i Rooibos Cream Orange čaj. Od alkohola tu su točena piva, srpska vina i domaće rakije. Lokal je mali sa svega nekoliko stolova i u njemu je dozvoljeno pušenje. Ambijent deluje toplo. Jedan zid prekriven je drvenom policom na kojoj su saksije sa začinskim biljem.  


Kofić - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8-23/ nedeljom ne radi 

telefon:

mobilni: 

adresa: Skender Begova 4

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...