Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kofić
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Kofić je otvoren na Dorćolu, na mestu nekadašnje tartarnice Čupava Desa i mini pivnice Two Tales. To je lokalni, dorćolski kafić čiji slogan najbolje oslikava njegov koncept: “Drink and food in the Hood”. U ovom lokalu najviše se piju kafa i sveže ceđeni miksevi, a za sada, budući da rade manje od mesec dana, služe samo krofne, kako kažu iz lokala, dok ne odluče u kom će pravcu da idu sa hranom. Gosti u Kofiću mogu da popiju čaj od marokanske nane, ajurvedski i Rooibos Cream Orange čaj. Od alkohola tu su točena piva, srpska vina i domaće rakije. Lokal je mali sa svega nekoliko stolova i u njemu je dozvoljeno pušenje. Ambijent deluje toplo. Jedan zid prekriven je drvenom policom na kojoj su saksije sa začinskim biljem.  


Kofić - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8-23/ nedeljom ne radi 

telefon:

mobilni: 

adresa: Skender Begova 4

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...