Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kofić
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Kofić je otvoren na Dorćolu, na mestu nekadašnje tartarnice Čupava Desa i mini pivnice Two Tales. To je lokalni, dorćolski kafić čiji slogan najbolje oslikava njegov koncept: “Drink and food in the Hood”. U ovom lokalu najviše se piju kafa i sveže ceđeni miksevi, a za sada, budući da rade manje od mesec dana, služe samo krofne, kako kažu iz lokala, dok ne odluče u kom će pravcu da idu sa hranom. Gosti u Kofiću mogu da popiju čaj od marokanske nane, ajurvedski i Rooibos Cream Orange čaj. Od alkohola tu su točena piva, srpska vina i domaće rakije. Lokal je mali sa svega nekoliko stolova i u njemu je dozvoljeno pušenje. Ambijent deluje toplo. Jedan zid prekriven je drvenom policom na kojoj su saksije sa začinskim biljem.  


Kofić - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8-23/ nedeljom ne radi 

telefon:

mobilni: 

adresa: Skender Begova 4

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...