Home  //  Lokali  //  Kafići  //  3 bar
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (21 Votes)

Prvo što ugledate kada uđete u 3 bar na Voždovcu, jeste neonski natpis „Lepi Dule s Voždovca”. Čuveni Dule je deda vlasnika lokala Tee, Luke i Saše Trifunović. Reč je o kafeteriji i pivnici u jednom. 3 bar prostire se na dvesta kvadrata i gostima služi kafu, 100 odsto arabiku iz Kolumbije, i kraft i industrijska pivo. Za dan, tu su smutiji i sveže ceđeni sokovi, od kojih je najprodavaniji Maksim (narandža, jabuka i višnja). Hrana prati priču piva i kafe, pa su tako na meniju kobasice od kojih se posebno izdvaja pivska sa sirom i 3 bar home-made umakom. Doručak se služi do 13 časova i tada su u ponudi sendviči u tost hlebu ili bejglu i zdrav doručak poslužen u teglici. Za enterijer je bio zadužen Luka Trifunović, po zanimanju arhitekta. Luka opisuje enterijer kao industriju sa uticajem skandinavskog dizajna. Na dva zida u lokalu su murali koje potpisuje Andrej Josifovski. U jednom od njih skriven je logo 3 bara. U celom lokalu dozvoljeno je pušenje, igranje društvenih igara, a budući da ima dva projektora, kako kažu vlasnici, u 3 baru će se tokom sezone pratiti fudbal. 


3 bar - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 9–12, pet. i sub. 9–1

telefon: 

mobilni: 063/195-76-41

adresa: Kumodraška 64

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...