Home  //  Lokali  //  Kafići  //  3 bar
3.7272727272727 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.73 (11 Votes)

Prvo što ugledate kada uđete u 3 bar na Voždovcu, jeste neonski natpis „Lepi Dule s Voždovca”. Čuveni Dule je deda vlasnika lokala Tee, Luke i Saše Trifunović. Reč je o kafeteriji i pivnici u jednom. 3 bar prostire se na dvesta kvadrata i gostima služi kafu, 100 odsto arabiku iz Kolumbije, i kraft i industrijska pivo. Za dan, tu su smutiji i sveže ceđeni sokovi, od kojih je najprodavaniji Maksim (narandža, jabuka i višnja). Hrana prati priču piva i kafe, pa su tako na meniju kobasice od kojih se posebno izdvaja pivska sa sirom i 3 bar home-made umakom. Doručak se služi do 13 časova i tada su u ponudi sendviči u tost hlebu ili bejglu i zdrav doručak poslužen u teglici. Za enterijer je bio zadužen Luka Trifunović, po zanimanju arhitekta. Luka opisuje enterijer kao industriju sa uticajem skandinavskog dizajna. Na dva zida u lokalu su murali koje potpisuje Andrej Josifovski. U jednom od njih skriven je logo 3 bara. U celom lokalu dozvoljeno je pušenje, igranje društvenih igara, a budući da ima dva projektora, kako kažu vlasnici, u 3 baru će se tokom sezone pratiti fudbal. 


3 bar - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 9–12, pet. i sub. 9–1

telefon: 

mobilni: 063/195-76-41

adresa: Kumodraška 64

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Miris hrane Ili miris duvana - 2

U prošlom broju pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati



Tabor

 

Restoran Tabor je za 33 godine, koliko postoji, ugostio mnoge goste, od najviših državnih zvaničnika do čuvenih gradskih boema. Zahvaljujući dobroj hrani, predanom osoblju i pravoj kafanskoj muzici, uz posvećene kafedžije, porodicu Mrđenović, i...



Retki su ugostitelji koji plaćaju na vreme

Distributeri časopisa Cafebar network Spirit&Food

Kada smo prvi put pre nekoliko godina posetili distributere našeg časopisa, distributersku kuću Spirit&Food, kancelarije i magacin nalazili su se u Zemunu. U međuvremenu su se zbog proširenja...



Ugostitelji nisu koncertna agencija

PROVOD NA UGOVOR (2)

Iako je davno prošlo vreme kada su muzičari mesecima nastupali u jednom lokalu, novi kolektivni ugovor o izvođačkom radu ugostitelje stavlja u poziciju poslodavaca muzičarima, što im, kažu, nikako ne odgovara! 



Austrijanac najbolji na svetu

Mario Hofferer, IBA Bartender of the Year 2017

Svetsko prvenstvo u pravljenju koktela, IBA World Cocktail Championships, ove godine održano je u Kopenhagenu, u Danskoj. Takmičari su odmeravali snage u najvećoj gradskoj hali Oksnehallen, a prvi...