Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Navaho
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (4 Votes)

NavahoNedaleko od hrama svetog Save otvorena je kafe-pivnica sa specifičnom ponudom isključivo nemačkih piva. Vlasnici lokala su Srđan Stamenković, koji je 25 godina u svetu ugostiteljstva, i osim Navaha, drži i kafe Pot i Klub 4 (takođe pivnica) na Banjici, i Milan Hadžić. Navaho je zvanična Paulaner pivnica, što podrazumeva da se sva piva koja nudi proizvode u Minhenu.
U ponudi su četiri vrste točenog Paulanera (tamno i svetlo mutno pivo i tamno i svetlo), Munchner, Hefe – Weissbier, Salvator... Na istom mestu ljubitelji rakije mogu da probaju dunju i šljivovicu staru 30 godina, koja poseduje nemački sertifikat i izvozi se u inostranstvo.
Pivo se može naručiti u buradi od 5 l, a toči se od 1 l, 0,5 l i 0,33 l. Na meniju Navaha su i bavarske kobasice, carska rebarca i bavarske kifle. U Navahu se isključivo sluša rok, a u planu su živi nastupi od septembra. Sav nameštaj u pivnici predstavlja ručni rad umetnika iz Kruševca, svaka stolica je unikatna i izrađena od orahovog drveta.

 


 Kafić Navaho - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 8–1, nedeljom 12–1

telefon: 011/3443-935

mobilni: 

adresa: Katanićeva 1

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...