Home  //  Lokali  //  Kafići  //  De-tox
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (4 Votes)

Grčki lanac De-tox svoj prvi objekat van granica Grčke otvorio je u centru Beograda. Uređen je po uzoru na lokale širom Grčke, na dva nivoa je i u njemu preovlađuju svetlo drvo i crna boja. Vlasnik je Grk Stegios Mesis, koji će, kako kaže, u još nekoliko mesta u Srbiji otvoriti De-tox. Akcenat je na različitim vrstama grčke kafe kao što je espresso fredo, hladna filter kafa, ledeni kapućino s čokoladnom penom od mleka. Doza za espreso iznosi 17,5 grama, duplo više nego što je uobičajeno. Osim kafe, u ponudi su i sokovi od sezonskog voća, prirodni sok od banane, Bahamas shake... U lokalu se ne služi žestoko alkoholno piće. 


De-tox - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 9–24

telefon

mobilni:  

adresa: Kraljice Natalije

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 



  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...