Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kiwi cafe
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

Kiwi cafeGordana Ašković sa sestrom Svetlanom i suprugom Dejvidom Horneom osmislila je interesantan koncept mini-restorana na Novom Beogradu. Slogan Coffee&Food on the go govori da gosti mogu da pojedu i popiju nešto na brzinu, u pauzi na poslu, ili da zapakovanu hranu ponesu. Lokal je atraktivan za poslovne ljude koji rade u Novom Beogradu, što je upravo i bila želja vlasnika.
Meni se pomalo menja svakog dana, u skladu s dostupnim svežim namirnicama i inspiracijom vlasnika i šefa kuhinje Dejvida Hornea, pa gosti lokala uvek mogu probati nešto novo. U ponudi su supe, salate, sendviči, burgeri, paste, rižota, paite i jela od ribe i mesa. Burgeri se prave isključivo od mlevenog junećeg mesa, a najpopularniji je Kiwi burger s prženim jajetom, cveklom, sirom, ananasom, zelenom salatom, majonezom i pomfritom, u domaćem somunu. Jela od mesa prave se od bifteka i piletine, a na ribljem meniju su losos, brancin, dimljena tuna i bakalar.
Za vegetarijance u ponudi su vegetarijanski burger s crvenim sočivom, vege paita s plavim patlidžanom i energetske pločice.

 


 Kafić Kiwi cafe - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 8–17, vikendom ne rad

telefon: 011/ 3312-587

mobilni: 

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 12e 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži