Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Barista’s
4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (38 Votes)

Novu kafeteriju u Savamali otvorila su četvorica bivših barista Kafeterije: Aleksandar Žinić, Siniša Radin, Zoran Lalović i Nemanja Milenković. Lokal je na dva nivoa, a na zidovima su ispisani pojmovi koji se tiču kafe i alternativnih metoda pravljenja kafe. Barista’s je speciality coffee lokal. U ponudi su dva blenda: 100 odsto arabika i mešavina 80 odsto arabike i 20 odsto robuste. Trenutno se pije Etiopija single origin. Kafa može da se pripremi i alternativnim metodama kao što su Syphon, Chemex i Aeropressa. Gosti mogu da uživaju i u čajevima, limunadi, koktelima i kraft pivu, a kafa se može i poneti za usput. Barista’s je pet frendli mesto. 

 


Barista’s - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–24, nedeljom 9–24

telefon: 065/81-81-753

mobilni: 

adresa: Crnogorska 7

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...