Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Korner
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (11 Votes)

Na ćošku Solunske i Jevrejske ulice na Dorćolu Aleksandar Đelić i Nemanja Bastaja otvorili su kafeteriju Korner. Za enterijer je bio zadužen Aleksandar koji ga opisuje kao kombinaciju industrijskog i retro stila. U Korneru nema alkoholnih pića, već je ponuda sastavljena isključivo od toplih i bezalkoholnih napitaka. Akcenat je na kafi, 100 odsto arabici, iako je tu i robusta za sve one koji je više vole. U ponudi su i sveže ceđeni sokovi, a najprodavaniji je miks narandža, limun i šargarepa. Gosti u Korneru mogu i da probaju homemade ledeni čaj, i limunanu. Lokal je pet friendly. 


Korner - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 

telefon: 

mobilni: 063/7024-350

adresa: Jevrejska 17

grad: Beograd

sajt:  

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.