Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Leila Records
4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (9 Votes)

Bar i prodavnica ploča Leila Records promenio je lokaciju, ali i uveo nekoliko novina. Iz Ulice kralja Petra, Leila se preselila na Dorćol, a u ponudu je uvela i mezetluke. Na meniju su domaće kiflice koje se služe uz razne namaze, dok je meze sačinjen od sira, kajmaka, čvaraka, pirotske peglane kobasice... U barskom delu lokala akcenat je na različitim vrstama kafa, koktela i točenog piva, uz domaća i strana vina. Lokal je pet friendly, a uređen je nalik na staru Leilu i prostire se na oko 200 kvadrata. 


Leila Records - INFO


tip lokala:  pab

radno vreme: pon.–čet. 9–24, pet. i sub. 9–1, ned. 12–24

telefon:

mobilni: 065/324-72-58

adresa: Gospodar Jevremova 6

grad: Beograd

sajt: www.leila.rs 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.