Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Cafe Bar&Gym Mr. Hill
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

Zdrav život i dobar noćni provod? Iako zvuči kao nemoguća kombinacija, kod Mr. Hilla to je ipak moguće. Taj novootvoreni paraćinski lokal predstavlja spoj teretane, spa-centra, kafića i noćnog bara. U sklopu kafića je teretana s fitnes-salom, tuš-kabinama, saunom, sobom za masažu i solarijumom. Osim na vežbanju i opuštanju, u dnevnoj varijanti akcenat je i na sveže ceđenim sokovima, čajevima i kafi. Za vežbače, tu su specijalni proteinski šejkovi, obroci i čokolade. Uveče se Mr. Hill pretvara u noćni klub, a uz provod tu je i finger food poput naćosa. Enterijer potpisuje Vasa Vitorović. U prostoru preovlađuje drvo, uz nekoliko lovačkih trofeja. Kompletna rasveta urađena je u LED tehnologiji. 

 



Cafe Bar&Gym Mr. Hill - Terazije   - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–2, ned. 10–24

telefon: 035/563-507

mobilni: 

adresa: Tome Živanovića 24

grad: Para'in

sajt: www.mrhill.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...