Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kralj kafe
3.5952380952381 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (21 Votes)

U Kralj kafeu u Kneza Miloša u Beogradu sav asortiman stiže direktno iz Grčke: lisnata testa, kroasani, krofne i kafe. U ponudi su autentične grčke kafe, fredo espreso i fredo kapućino, dok se iz ponude izdvajaju solunska bugaca, grčka savijača sa sirom i spanaćem, štapić punjen filadelfija sirom, od slanih i krofne sa šećerom i kroasan sa čokoladom, od slatkih peciva. Na meniju su i voćne i obrok salate koje se serviraju u teglama, i sendviči i oni jedino nisu grčki. Prostor je uređen tako da gosti gde god da se odluče da sednu, podrazumeva se da je to u izlogu ovog kafea.


Kralj kafe - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 6-20; sub: 7-16; nedeljom ne radi 

telefon: 011/361-89-21

mobilni: 

adresa: Kneza Miloša 80

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...