Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kralj kafe
3.5208333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.52 (24 Votes)

U Kralj kafeu u Kneza Miloša u Beogradu sav asortiman stiže direktno iz Grčke: lisnata testa, kroasani, krofne i kafe. U ponudi su autentične grčke kafe, fredo espreso i fredo kapućino, dok se iz ponude izdvajaju solunska bugaca, grčka savijača sa sirom i spanaćem, štapić punjen filadelfija sirom, od slanih i krofne sa šećerom i kroasan sa čokoladom, od slatkih peciva. Na meniju su i voćne i obrok salate koje se serviraju u teglama, i sendviči i oni jedino nisu grčki. Prostor je uređen tako da gosti gde god da se odluče da sednu, podrazumeva se da je to u izlogu ovog kafea.


Kralj kafe - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 6-20; sub: 7-16; nedeljom ne radi 

telefon: 011/361-89-21

mobilni: 

adresa: Kneza Miloša 80

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...