Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Anker bar
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (6 Votes)

 

U zgradi iz 1899. godine, na Terazijama, otvoren je Anker bar. Prostor je uređen u industrijskom stilu sa detaljima u znaku sidra, što i ne čudi, budući da je vlasnik lokala strastveni jedriličar.

Na zidu su stare table, od kojih nam je jedna odmah zapala za oko: Ulica Mučenička. Lokal ima 100 sedećih mesta, šank dužine deset metara i odvojenu prostoriju za sastanke u kojoj gosti mogu da se prikače na wi-fi i bez ometanja rade.

U ponudi su zanatska piva Tron i Crow, vina domaćih vinarija, kao i iz regiona i domaće rakije. Uveče vas očekuje raznovrstan program -tematske večeri, kulturna dešavanja, predstave, projekcije filmova, žive svirke i nastupe DJ-ova. 

www.anker.rs

 


Anker bar - INFO


tip lokala: bistro

radno vreme: 9-24/pet.-sub.17-2/nedeljom ne radi

telefon: 063 338 998

adresa: Terazije 26

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...