Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Anker bar
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (6 Votes)

 

U zgradi iz 1899. godine, na Terazijama, otvoren je Anker bar. Prostor je uređen u industrijskom stilu sa detaljima u znaku sidra, što i ne čudi, budući da je vlasnik lokala strastveni jedriličar.

Na zidu su stare table, od kojih nam je jedna odmah zapala za oko: Ulica Mučenička. Lokal ima 100 sedećih mesta, šank dužine deset metara i odvojenu prostoriju za sastanke u kojoj gosti mogu da se prikače na wi-fi i bez ometanja rade.

U ponudi su zanatska piva Tron i Crow, vina domaćih vinarija, kao i iz regiona i domaće rakije. Uveče vas očekuje raznovrstan program -tematske večeri, kulturna dešavanja, predstave, projekcije filmova, žive svirke i nastupe DJ-ova. 

www.anker.rs

 


Anker bar - INFO


tip lokala: bistro

radno vreme: 9-24/pet.-sub.17-2/nedeljom ne radi

telefon: 063 338 998

adresa: Terazije 26

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...