Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Ahaha bar
2.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (9 Votes)

 

Ahaha bar napravljen je od recikliranog otpada. Otvorila ga je multimedijalna umetnica Ana Zarubica koja je zajedno sa kolegama-umetnicima bila zadužena za enterijer. U tome joj je  pomogao Danilo Baletić, vajar poznat po skulpturama transformersa. U ponudi su mnogobrojne vrste kafe, a iz ponude se, kako kaže Ana, najviše izdvajaju moka i irska kafa sa Baileys-om. Domaća kafa se služi sa domaćim vanilicama iz “mamine male proizvodnje”. U Ahaha baru piju se i pivo i domaće vino, dok je vikend rezervisan za “špijuniranje uživo” kada gosti koji celo veče ne budu koristili mobilni telefon, dobiće gratis piće, kao i mogućnost da kroz probušene rupe u dnevnim novinama špijuniraju druge goste. 

 

 


Salon de The - INFO


tip lokala: čajdžinica

radno vreme: 8-24, pet.-sub. 8-1

telefon: 063/83-53-903

adresa: Svetog Save 6

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...