Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bacaro
4.1590909090909 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.16 (22 Votes)

U strogom centru Beograda otvoren je koktel bar Bacaro. Karta koktela je veoma široka i podeljena u tri kategorije: klasični, ekstra i premium kokteli. Prvo što primetite kada zakoračite u Bacaro je veliki mermerni bar, dužine 9 metara, sa petnaest sedećih mesta. Budući da je Bacaro univerzalni naziv za barove koji u ponudi imaju i “laganiju” klopu, na meniju beogradskog Bacaro bara su salate i sendviči. 

 


Bacaro   - INFO


tip lokala: bar

radno vreme: 8-24, petak-subota 8-1, nedelja 9-24

telefon: 

mobilni: 064/58-33-713

adresa: Nikole Spasića 2a 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Miris hrane Ili miris duvana - 2

U prošlom broju pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati



Tabor

 

Restoran Tabor je za 33 godine, koliko postoji, ugostio mnoge goste, od najviših državnih zvaničnika do čuvenih gradskih boema. Zahvaljujući dobroj hrani, predanom osoblju i pravoj kafanskoj muzici, uz posvećene kafedžije, porodicu Mrđenović, i...



Retki su ugostitelji koji plaćaju na vreme

Distributeri časopisa Cafebar network Spirit&Food

Kada smo prvi put pre nekoliko godina posetili distributere našeg časopisa, distributersku kuću Spirit&Food, kancelarije i magacin nalazili su se u Zemunu. U međuvremenu su se zbog proširenja...



Ugostitelji nisu koncertna agencija

PROVOD NA UGOVOR (2)

Iako je davno prošlo vreme kada su muzičari mesecima nastupali u jednom lokalu, novi kolektivni ugovor o izvođačkom radu ugostitelje stavlja u poziciju poslodavaca muzičarima, što im, kažu, nikako ne odgovara! 



Austrijanac najbolji na svetu

Mario Hofferer, IBA Bartender of the Year 2017

Svetsko prvenstvo u pravljenju koktela, IBA World Cocktail Championships, ove godine održano je u Kopenhagenu, u Danskoj. Takmičari su odmeravali snage u najvećoj gradskoj hali Oksnehallen, a prvi...