Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Supernatural Shop&Bar
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)

Nakon deset godina aktivizma iza kojih stoji Supernatural festival i park, na Dorćolu je otvoren Supernatural Shop&Bar. Nastao je iz potrebe samoodrživosti Supernatural organizacije, kao i želje za mestom u kome gosti tačno znaju šta i zašto piju, i odakle tačno dolazi proizvod koji konzumiraju. U ponudi su čajevi sa Stare planine, Tare i Kopaonika posluženi sa livadskim medom sa Homoljskih planina koje za ovaj bar proizvodi pčelar Dobrica Radosavljević, kafa proizvedena u skladu sa principima zaštite životne sredine (poseduje sertifikat 4c) u kombinaciji sa organskim mlekom sa farme u Čurugu, hladno ceđeni sokovi i smutiji...Specijalitet kuće je domaći kuvani paradajz sok koji pravi Branko Ostojić sa poljoprivrednog gazdinstva na Fruškoj Gori. Služi se uz fokaću sa grčkim maslinama i svežim ruzmarinom. U okviru ovog bara koji se prostire na dva nivoa nalazi se i mini Supernatural šop, a važna napomena je da je Supernatural Bar&Shop no smoking bar. Enterijer potpisuje Aleksandar Spasojević.

 

 


Supernatural Shop&Bar   - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 7.30-23/petak 7.30-24/subota 10-24/ nedeljom ne radi 

telefon:

mobilni:

adresa: Gospodar Jevremova 23 (ugao sa Višnjićevom) 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...



Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi