Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Aviator Coffe Explorer
3.9565217391304 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.96 (23 Votes)

Pod sloganom “Kafa napokon dolazi u grad” na Dorćolu je otvoren Aviator Coffe Explorer i u njemu se pravi kafa na 96 načina. Osim domaće i espreso, u ponudi je i filter kafa, a u okviru “brew bara” gosti mogu da naruče kafu pravljenu različitim metodama kao što su Dripper, Aeropressa, Chemex, Syphone, Na meniju je i Casoara, čaj od ploda kafe. U Aviatoru se služi i doručak i slatkiši poput eklera i cheese cake-a. Enterijer potpisuje Aleksandar Mitić, a iako je uređen u tipičnom industrijskom stilu zahvaljujući kombinaciji drveta i pliša, odiše toplinom. U lokalu se nalazi šank dužine 10 metara iznad koga su postavljena ogledala kako bi gosti mogli da vide na koji način baristi rade. U sklopu lokala je i prodavnica. 

 


Aviator Coffe Explorer - INFO


tip lokala: kafić

radno vreme: 7-23/vikendom 8-23

telefon: 

mobilni: 062 8131102

adresa: Gundulićev venac 59a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Komentari  

 
+1 #1 maestro 17-11-2015 12:56
Sankeri spremite se celicnim zivcima :D 96 nacina pravljenja kafe pa Ko CE to ispratiti
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...