Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Aviator Coffe Explorer
3.9565217391304 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.96 (23 Votes)

Pod sloganom “Kafa napokon dolazi u grad” na Dorćolu je otvoren Aviator Coffe Explorer i u njemu se pravi kafa na 96 načina. Osim domaće i espreso, u ponudi je i filter kafa, a u okviru “brew bara” gosti mogu da naruče kafu pravljenu različitim metodama kao što su Dripper, Aeropressa, Chemex, Syphone, Na meniju je i Casoara, čaj od ploda kafe. U Aviatoru se služi i doručak i slatkiši poput eklera i cheese cake-a. Enterijer potpisuje Aleksandar Mitić, a iako je uređen u tipičnom industrijskom stilu zahvaljujući kombinaciji drveta i pliša, odiše toplinom. U lokalu se nalazi šank dužine 10 metara iznad koga su postavljena ogledala kako bi gosti mogli da vide na koji način baristi rade. U sklopu lokala je i prodavnica. 

 


Aviator Coffe Explorer - INFO


tip lokala: kafić

radno vreme: 7-23/vikendom 8-23

telefon: 

mobilni: 062 8131102

adresa: Gundulićev venac 59a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Komentari  

 
0 #1 maestro 17-11-2015 12:56
Sankeri spremite se celicnim zivcima :D 96 nacina pravljenja kafe pa Ko CE to ispratiti
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...