Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Priča 4
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (20 Votes)

Četvrta priča otvorena je na Neimaru, u Braničevskoj ulici. Ideja tima koji stoji iza Priče je da posetiocima pruži odmor i zabavu u ambijentu koji se izdvaja iz gradskog sivila i da ih uvede u mikrosvet u kome će se u hladu borova osećati kao na moru. Osim u bašti, gosti mogu da sede i u unutrašnjem delu koji se nalazi u predratnoj kući na dva sprata. Za uređenje lokala pobrinuo se tim umetnika koji čine arhitekta Marko Dimitrijević i slikari Mirjana Uzelac, Bojana Sinđić i Rajko Radosavljević. U Priči se sluša džez, fank, soul, afro i latino, dok gosti mogu da uživaju u mnogobrojnim vrstama piva, kafi i sveže ceđenim sokovima. U ponudi su i topli sendviči i kolači. Vikendom su za zabavu zaduženi DJ-ovi, a u planu je i otvaranje kuhinje. 


Priča  - INFO


tip lokala: kafe

radno vreme: 8-01h

telefon: 011/344-0298

mobilni: 

adresa: Braničevska  19

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.