Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Biro
3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (2 Votes)

Kafeterija Biro otvorena je krajem juna u srcu Vračara i u svojoj ponudi ima kafe poreklom sa poznatih latinoameričkih i afričkih plantaža. Lokal se nalazi na jednom nivou, urađen je u minimalističkom stilu i enterijerom dominiraju drvo i gvožđe. Interesantan je dizajn stolova, koji je identičan onim korišćenim za šivaće mašine.

U ovoj kafeteriji kažu da sve vrste kafe (u ovom trenutku to su "blend", Etiopija, Nikaragva, Kolumbija, Tanzanija i Ruanda) imaju istu cenu i da one čine oko 90 odsto ukupne ponude, iz koje još možete odabrati ceđene sokove, šejkove i dve vrste piva. U malom, ali funkcionalnom šanku rade iskusni barmeni, a za spravljanje kafe koristi se oprema sa Svetskih prvenstava u pravljenju ovih napitaka od 2012. do 2014. godine.

Kako kažu, sve vrste kafe će i u budućnosti dobijati od malih, svetski poznatih pržionica, koji kafu prže specijalno za potrebe te kafeterije.

 


Biro - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 7.30-23.30h

telefon: 011/409-08-32

mobilni: 

adresa: Skerlićeva 30

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.