Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Helena
3.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (5 Votes)

Počeo je da radi novi kafe-bar zavučen u dvorištu Mišarske ulice, nedaleko od Cvetnog trga. To je porodičan posao, a vlasnik lokala je Damjan Radošević, koji se prvi put obreo u svetu ugostiteljstva. Helena je ujedno i event i galerijski prostor u kome se izlažu radovi poznatih slikara, a trenutno se mogu videti dela Violete Ocokoljić. Enterijer u kome preovlađuju nijanse bež boje i topli materijali kao što su drvo i cigla osmislio je Stojan Radošević. Osim standardnih pića, u ponudi je i osam vrsta rakija različitih proizvođača, među kojima se izdvaja Gegula – Zlatija, medovača sa dvadesetčetvorokaratnim zlatom, kao i oko 30 etiketa italijanskih, španskih i domaćih vina. Uz vino ili rakiju, gosti mogu naručiti i zakusku, dalmatinski pršut i različite vrste sireva. Svakog drugog vikenda organizuju se žive svirke i nastupi benda Frontman.

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 


 Kafić Helena - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 062/198-45-44

adresa: Mišarska 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.