Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Basement
3.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (5 Votes)

Na mestu današnjeg Podruma, na glavnom šetalištu u centru Kruševca, u zgradi koja datira iz 1938, pre tridesetak godina nalazila se Kobra, jedan od prvih kafića u gradu. Enterijer koji je urađen pretežno u stilu paba, potpisuje arhitekta Vladimir Đorić. Vlasnici lokala su tri školska drugara koja su se okupila oko zajedničke ideje. Srđan Nikolić, Marjan Janićijević i Ivan Ivanović otvorili su mesto na kome gosti mogu uživati u dobrim svirkama, rok, pop, fanki i soul zvuku. U ponudi je više od pedeset etiketa rakija različitih proizvođača. Četvrtkom se u baru održavaju karaoke, a petkom i subotom svirke. 

 


 Kafić Basement - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 065/55-98-176

adresa: Majke Jugovića 11

grad: Kruševac

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...