Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Cafe Zaz
4.1808510638298 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.18 (47 Votes)

U strogom centru grada u Takovskoj ulici otvoren je cafe Zaz. Vlasnik je dugogodišnji ugostitelj Miro Popara koji je, kako kaže, iz ljubavi prema Francuskoj otvorio Zaz, dok je imenu lokala kumovao pas Cvrle koji kada čuje poznatu numeru ove parižanke počne da zavija. Za uređenje prostora bio je zadužen Miro koji je od paleta napravio čitav kafić, a zidove ukrasio detaljima koji asociraju na Francusku. Lokal ima i ušuškanu baštu u zelenilu, a iako je tek otvoren već ima stalne goste koji u prepodnevnim časovima dolaze na kafu i sveže ceđene sokove i frapee. Vikendom su karaoke, i žive svirke, a za muziku u lokalu često su zaduženi sami gosti koji biraju omiljene pesme preko Jukeboxa.


Cafe Zaz - INFO


tip lokala: kafeterija

radno vreme: pon-čet: 9-24, pet-sub: 9-01, ned: 10-22

telefon:

mobilni: 063/336-941

adresa: Takovska 20, Beograd

grad: Beograd 

tip usluge, kuhinja: 


Share

Komentari  

 
0 #2 Tammara 22-09-2016 09:26
I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz answer back as I'm looking to create my own blog and would
like to know where u got this from. appreciate it

My blog page: http://hotelsnearme.club/: http://hotelsnearme.club/
Citat
 
 
0 #1 Pavle 27-03-2015 11:06
Sjajan kafic! Jako prijatna atmosfera a Cvrle je hit :)
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.