Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Oranje Rugby Pub
3.4285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.43 (7 Votes)

Oranje Rugby Pub otvoren je u Savamali u Beogradu. Vlasnici su veterani ragbija, a menadžer je Jovan Čupić koji kaže da su u Oranje dobrodošli svi koji vole “jajastu loptu”. Prostor je uređen u duhu ragbija, te su i konobarice odevene u dresove, a kako kaže Jovan, u ovom lokalu biće organizovano praćenje Kupa 6 nacija. Akcenat je na točenom pivu i na preko četrdeset vrsta viskija. U ponudi je i točeni srpski sajder u koji se ne dodaje šećer, a jabuke se cede ručnom presom na Salašu 190. Uz pivo ili viski, najbolje idu raznorazni mezetluci koji će uskoro naći na meniju ovog ugostiteljskog objekta. Sluša se džez, bluz, rok, fank i soul, a radno vreme je od ponedeljka do četvrtka od devet do 23 sata, vikendom do jedan sat posle ponoći, a nedeljom od 13 do 23 sata. 


Oranje Rugby Pub - INFO


tip lokala: pub

radno vreme:

telefon: 011/319-27-10

mobilni: 060/ 63-056-54

adresa: Kraljevića Marka 4

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"