Home  //  Lokali  //  Kafići  //  BG Burger Bar
3.2272727272727 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.23 (11 Votes)

U strogom centru Beograda, na Terazijama otvoren je BG Burger Bar koji, kako kaže menadžer, nije klasičan fast food u kome se prodaju burgeri. Burgeri se pripremaju od 100 odsto junećeg mesa bez aditiva, i peku u specijalnoj pećnici španskog proizvođača “Mibrasa”. U ovom baru prave se i domaće zemičke, a od različitih vrsta burgera iz ponude se posebno izdvaja burger napravljen prema originalnom receptu iu 1834 godine. Na meniju je i burger za vegetarijance, ali i sendviči, vafle kao i homemade ice tea koji se služi u tegli, a na koji su, kako sami kažu, posebno ponosni. Enterijer je uređen u industrijskom stilu kroz koji se prožima njujorški duh.    

www.bgburger.com

 


BG Burger Bar  - INFO


tip lokala: kafić, restoran, fast food

radno vreme: nedelja-četvrtak 10-01, petak-subota 10-03

telefon: 011/3344-892

mobilni: 069/2874-374

adresa: Kolarčeva 5

grad: Beograd 

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.