Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Office Pub
4.35 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.35 (10 Votes)

Različit od svih ostalih na Zemunskom keju, Office Pub glavno je okupljalište beogradskih rokera i pankera. Kao i svaki pravi pab, i Office je, iako smešten na vodi, mračan i u njemu preovlađuje drvo, velika burad umesto barskih stolova i masivni šank. Ovaj rokenrol splav, kako kaže vlasnik i pasionirani pecaroš Darko Stojković, podjednako dobro radi i preko dana i uveče, kada se za dobru atmosferu brinu alternativniji gradski bendovi, ali i afirmisani muzičari poput Dejana Cukića. 

– Office je jedini lokal na Zemunskom keju u kome su narodnjaci strogo zabranjeni. Mi smo pravi rokenrol splav, a to se najbolje oseti vikendom kada su svirke – kaže Darko Stojković, vlasnik. 

U tom lokalu pivo se toči u hektolitrima. U ponudi je trinaest vrsta točenog piva, a radno vreme je do dva sata posle ponoći, iako žurke često traju i do jutra.

 


Office Pub - INFO


tip lokala: kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 062 8008713

adresa: Kej Oslobođenja

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.Pane e vino

U Westu 65, na Novom Beogradu, smešten je mediteranski restoran Pane e vino. Poznat je po svom kvalitetu hrane i usluge i po tome što je jedan od retkih prestoničkih ugostiteljskih objekata u kojima može da se uživa u ukusu hrane bez duvanskog...Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.