Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Aloha bar
3.0555555555556 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.06 (9 Votes)

Na Dorćolu, tri Beograđanina nedavno su otvorila Aloha bar. Branko, Dejan i David, dugogodišnji prijatelji, odlučili su se za naziv Aloha jer jedan od njih ne zna da kaže slovo r. Za enterijer su se sami pobrinuli, pa ga karakterišu kao novi štek u centru grada jer se nalazi u podrumu. U lokalu je akcenat na pivu, naročito na točenom pivu kuće duhovito nazvanom BrrKaaa. Osim zbog piva, gosti dolaze i zbog koktela, naročito dame, ali i kafe, koja se najviše ispija u prepodnevnim časovima. 

 


Aloha bar  - INFO


tip lokala: kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 064/64-388-18

adresa: Francuska 37

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Komentari  

 
+1 #1 Milutin 22-10-2014 18:07
Postovani, Brrkaaa je pivo Kabinet Brewery i to je njegovo zvanicno ime, stil je American Pale Ale.
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...