Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Barista
3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (4 Votes)

Barista se nalazi u strogom centru Beograda, na Topličinom vencu. Otvorili su ga Bojana Popović i Aleksandar Sretković, mladi par koji se upoznao i zavoleo u Americi u jednom coffee shopu u kom su oboje radili. Sve što su naučili o kafi i njenoj pripremi odlučili su da prenesu i svojim sugrađanima, pa se tako u ponudi Bariste nalaze specijalne kafe s ukusima i sosovima od crne i bele čokolade i karamele. Sve kafe su 100 odsto arabika i imaju neobična imena poput bele moke s bademom, simbolično nazvane Nutty White. Enterijer su osmislili i izradili zajedničkim snagama, a budući da je, kako sami kažu, koncept totalno američki, u njihovom lokalu sluša se kantri, dok se na šanku nalazi tegla za „tips”.  

 Restoran Barista - INFO


tip lokala: kafić

radno vreme:

telefon:

mobilni: 

adresa: Čubrina 1

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...