Home  //  Lokali  //  Kafići  //  U prolazu
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (5 Votes)

U prolazu

U Knez Mihailovoj ulici nedavno je otvoren kafić U prolazu u kome je celokupan enterijer, kako kaže vlasnik Zvezdan Lazarević, takozvani HomeMade. “Sklepan” je od popularnih drvenih paleta i od gradske vreve ušuškan u prolazu. U ovom lokalu preovlađuju retro motivi, a u dnevnoj varijanti gosti najčešće dolaze zbog Retro palačinki čiji ukus podseća na „bakine palačinke”. U ponudi su još i različite vrste voćnih i čokoladnih kupova od kojih se posebno izdvaja Kinder Passion. Vikendom su na programu žive svirke gradskih bendova, kao i koktel večeri gde profesionalni barmeni pripremaju najrazličitije koktele od kojih su, kako kaže Zvezdan, posebno ponosni na koktel kuće pod nazivom Kiss Me Quick čije sastojke ne žele da otkriju. 

 


 Kafić U prolazu - INFO


tip lokala: Kafič

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 069/42-31-900

adresa: Knez Mihailova 48

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: Retro palačinke, različite vrste voćnih i čokoladnih kupova, Kinder Passion... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.