Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bar Mint
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (6 Votes)

Bar MintNovi kafe – bar Mint je prvi ugostiteljski poduhvat pevača Bojana Bjelića. Lokal se prostire na dva nivoa, minimalistički je uređen, sa interesantnim detaljima, poput fototapeta koji oslikava šumu i slike sobarice na stepeništu. Spoljni zid lokala je u staklu, a zidovi su beli pa prostor odiše svetlošću. Osnovni nivo je prostran, sa dominantnim šankom, a galerija je opremljena udobnim separeima. Ambijent je delo arhitektica Andree Dulić i Mirjane Antić iz firme Viva arhitektura. Mint ima 80 sedećih mesta, a deo do vrata i šanka su namenjeni nepušačima. 

 Karta pića uključuje alkoholne i bezalkoholne napitke iz standardne ugostiteljske ponude, kao i frapee i sveže ceđene sokove. U ponudi za oko zapada širok izbor čajeva Twinings, a u lokalu su ponosni na Mai Tai koktel jer ga prave po originalnoj recepturi sa tri vrste ruma. Ukoliko gosti požele nešto da pojedu na meniju su sendviči, salate i kolači. Gosti mogu kupiti i kafu za poneti, a svaka deseta je besplatna. U lokalu će se organizovati različite akcije, a trenutno je u toku akcija Happy Hours pa svakog dana od 7 do 10 ujutru gosti dobijaju besplatnu kafu.

 


 Restoran Bar Mint - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 7 – 00, subotom 9 – 01, nedeljom ne radi

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 065-3115-030

adresa: Gavrila Principa 57

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: alkoholni i bezalkoholni napici iz standardne ugostiteljske ponude, frapee i sveže ceđeni sokovi, širok izbor čajeva Twinings, Mai Tai koktel po originalnoj recepturi sa tri vrste ruma...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...