Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bar Mint
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (6 Votes)

Bar MintNovi kafe – bar Mint je prvi ugostiteljski poduhvat pevača Bojana Bjelića. Lokal se prostire na dva nivoa, minimalistički je uređen, sa interesantnim detaljima, poput fototapeta koji oslikava šumu i slike sobarice na stepeništu. Spoljni zid lokala je u staklu, a zidovi su beli pa prostor odiše svetlošću. Osnovni nivo je prostran, sa dominantnim šankom, a galerija je opremljena udobnim separeima. Ambijent je delo arhitektica Andree Dulić i Mirjane Antić iz firme Viva arhitektura. Mint ima 80 sedećih mesta, a deo do vrata i šanka su namenjeni nepušačima. 

 Karta pića uključuje alkoholne i bezalkoholne napitke iz standardne ugostiteljske ponude, kao i frapee i sveže ceđene sokove. U ponudi za oko zapada širok izbor čajeva Twinings, a u lokalu su ponosni na Mai Tai koktel jer ga prave po originalnoj recepturi sa tri vrste ruma. Ukoliko gosti požele nešto da pojedu na meniju su sendviči, salate i kolači. Gosti mogu kupiti i kafu za poneti, a svaka deseta je besplatna. U lokalu će se organizovati različite akcije, a trenutno je u toku akcija Happy Hours pa svakog dana od 7 do 10 ujutru gosti dobijaju besplatnu kafu.

 


 Restoran Bar Mint - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 7 – 00, subotom 9 – 01, nedeljom ne radi

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 065-3115-030

adresa: Gavrila Principa 57

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: alkoholni i bezalkoholni napici iz standardne ugostiteljske ponude, frapee i sveže ceđeni sokovi, širok izbor čajeva Twinings, Mai Tai koktel po originalnoj recepturi sa tri vrste ruma...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Miris hrane Ili miris duvana - 2

U prošlom broju pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati



Tabor

 

Restoran Tabor je za 33 godine, koliko postoji, ugostio mnoge goste, od najviših državnih zvaničnika do čuvenih gradskih boema. Zahvaljujući dobroj hrani, predanom osoblju i pravoj kafanskoj muzici, uz posvećene kafedžije, porodicu Mrđenović, i...



Retki su ugostitelji koji plaćaju na vreme

Distributeri časopisa Cafebar network Spirit&Food

Kada smo prvi put pre nekoliko godina posetili distributere našeg časopisa, distributersku kuću Spirit&Food, kancelarije i magacin nalazili su se u Zemunu. U međuvremenu su se zbog proširenja...



Ugostitelji nisu koncertna agencija

PROVOD NA UGOVOR (2)

Iako je davno prošlo vreme kada su muzičari mesecima nastupali u jednom lokalu, novi kolektivni ugovor o izvođačkom radu ugostitelje stavlja u poziciju poslodavaca muzičarima, što im, kažu, nikako ne odgovara! 



Austrijanac najbolji na svetu

Mario Hofferer, IBA Bartender of the Year 2017

Svetsko prvenstvo u pravljenju koktela, IBA World Cocktail Championships, ove godine održano je u Kopenhagenu, u Danskoj. Takmičari su odmeravali snage u najvećoj gradskoj hali Oksnehallen, a prvi...