Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Popara
2.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.63 (8 Votes)

Na mestu nekadašnjeg kafea Joao na Dorćolu, nedavno je otvoren bar Popara. Veliki šank izrađen od drveta prvo je što ćete primetiti kada uđete u ovaj lokal, a kako kaže  jedan od vlasnika Boban Bačlija, za šankom je uvek najbolji provod. U ponudi je nekoliko različitih vrsta piva, a gosti se najradije vraćaju da bi odigrali još jednu rundu pikada. Radno vreme je od devet do jedan posle ponoći, osim vikendom, kada se Popara pretvara u klub i radi do ranih jutarnjih sati. Muzika koja se najčešće sluša je rokenrol, a dobar provod petkom i subotom garantuju mnogobrojni gradski bendovi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kafić Popara - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 

adresa: Kneginje Ljubice 14

grad: Beograd

tip usluge: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...