Home  //  Lokali  //  Kafići  //  ŠŠ Bar
3.8863636363636 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.89 (22 Votes)

U centru Beograda, na Dorćolu, nedavno je otvoren ŠŠ bar. Vlasnik lokala je Miloš Danilović, koji je sa devojkom osmislio koncept ovog ušuškanog kafića. Muzika koja se pušta isključivo je elektronska, a gosti uglavnom mladi umetnici i dizajneri. ŠŠ Bar nije samo kafić već i prodajni prostor. Zidove krase umetničke slike koje su na prodaju, dok su svi detalji enterijera veoma pažljivo uklopljeni. Kvalitetna ponuda i pristupačne cene odlikuju ovaj lokal, a iz karte pića izdvaja se šot mešavina od đumbira, meda i limuna, koja je, kako kaže Miloš, apsolutni hit među gostima. U ponudi je nekoliko različitih vrsta kafe, a pošto je radno vreme do ponoći, ŠŠ bar predstavlja odličnu uvertiru za noćni provod. 

 

 


 Kafić  ŠŠ Bar - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/328-76-41

mobilni: 

adresa: Kneginje Ljubice 9

grad: Beograd

tip usluge, karta pića: šot mešavina od đumbira, meda i limuna... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.