Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Rakia Bar Zemun
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (5 Votes)

 

Rakia Bar ZemunRakia Bar ZemunCilj ovog autentičnog srpskog ugostiteljskog poduhvata koji je izašao i na međunarodnu scenu, je da u prepoznatljivom stilu donese originalni koncept uživanja u vrhunskim tradicionalnim domaćim rakijama uz meze, na potpuno moderan način.

Ono što je specifično za ovaj koncept je da u svojim barovima deo ponude dolazi iz sopstvene proizvodnje i sopstvenih zasada uz strogu kontrolu kvaliteta sirovina i procesa proizvodnje. Ovde možete probati uži izbor od preko 50 različitih ukusa, počevši od tradicionalnih šljivovica do neuobičajenih rakija od banane, borovnice, zove, cveta gloga i drugih.

U ovom baru su posebno ponosni na rakije sa medom i aromatičnim i lekovitim biljem kao što su nana, matičnjak, majčina dušica, lavanda, ali i anis i kardamon i druge.

Pored izbora najkvalitetnijih srpskih rakija, Rakia Bar Zemun je otišao i korak dalje kada je u pitanju ponuda kvalitetnih ukusa. U saradnji sa poznatom Beogradskom “Pržionicom”, u Rakia Baru se pripremaju i specijalne kafe dobijene od 100% arabike, koje se prže najviše nekoliko dana pre pripreme, zbog čega na ukusu zadržavaju svežu, voćnu notu.

Rakia Bar Zemun se prostire na 2 nivoa, i ima blizu 50 sedećih mesta, a u letnjoj sezoni raspolagaće sa baštom na šetalištu sa oko 40 sedećih mesta. U okviru bara nalazi se i Gift shop, gde se mogu kupiti neke od rakija iz ponude.

 


 Rakia Bar Zemun - INFO


tip lokala: Bar

radno vreme: Svakog dana od 09-24h, petkom i subotom od 09 do 01h

telefon: 

mobilni: 064/025-71-68

adresa: Magistratski trg 10, Zemun

grad: Beograd

tip usluge:  najkvalitetnije srpske rakijerakije sa medom i aromatičnim i lekovitim biljem, specijalne kafe dobijene od 100% arabike 

www.rakiabar.com

Share

Komentari  

 
0 #1 Stef 02-07-2014 22:47
lepo bio sam.
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži