Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Friends
3.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.81 (16 Votes)


Friends
FriendsPivnica Friends za kratko vreme od otvaranja postala je mesto u koje dolaze brojni žitelji beogradskog naselja Banovo brdo, ali i oni koji se tamo nađu poslom ili nekom drugom prigodom.

Sa radnim vremenom od devet ujutro do jedan posle ponoći, dobrom ponudom kafa i ostalih napitaka, ali i doručka i laganih obroka, uz veliki izbor točenog piva i čips koji u lokalu sami prave, Friends privlači različite kategorije gostiju. Posebnu ponudu pivnice čine burgeri napravljeni po ugledu na one koji se prodaju u poznatim američkim restoranima.

Blizina fakulteta, sedišta brojnih kompanija, poslovno-tržnih centara i drugih objekata omogućava vlasnicima pivnice da imaju brojne goste tokom čitavog dana.

Gosti gotovo svako veče mogu da uživaju u živim nastupima pre svega nekomercijalnih grupa čije je muzičko opredeljenje rok, džez, pop-rok...

Uskoro će Friends imati i baštu sa oko 50 mesta, što je upola manje od kapaciteta zatvorenog dela objekta. Po otvaranju bašte u pivnici će upotpuniti ponudu i koktelima s pivom.

 

 

 Pivnica Friends - INFO


tip lokala: Pivnica

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 

adresa: Požeška 41

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: veliki izbor točenog piva,doručak i lagani obroci... 


}


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži