Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Parkić
3.0625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.06 (8 Votes)

ParkićParkićParkićLjubitelji italijanske kafe L’Antico svoj omiljeni napitak sada mogu da popiju na još jednom mestu u gradu. To je kafe Parkić, koji je nedavno otvoren nadomak parka u Cvijićevoj ulici. Budući da je vlasnik lokala iz Trebinja, kao kuriozitet izdvaja se i bogata ponuda hercegovačkih vina. Gosti mogu da biraju među petnaestak etiketa iz vinarija Tvrdoš, Petijević, Anđelić, Vukoje, Korać, Proto, Popovac, Berak, Lečić i drugih, i to po promotivnim cenama. Duh Trebinja širi se Beogradom jer gosti ovde mogu da uživaju i u hercegovačkim proizvodima poput meda, sira iz ulja, sira iz mešine, pršuta, suvih smokava i maslina. Ni tu nije kraj, jer u Parkiću se služe i hercegovačka loza i hercegovačka travarica, dok zidove krase slike čuvenih trebinjskih platana. Za enterijer su se pobrinuli vlasnik i njegova supruga, dok im je prijatelj pomogao u izradi nameštaja po meri. Pomalo industrijski stil unutrašnje dekoracije dopunjuju drveni elementi koji daju toplinu i velike udobne fotelje koje prostor čine prijatnim. Parkić je otvoren već od sedam ujutro, tako da je pogodan i za prvu jutarnju kafu, ali i za popodnevna i večernja druženja s prijateljima. Subotnje večeri ovde su rezervisane za živu svirku, kada se za dobru atmosferu brine gitarista, a preovlađuje pop-rok ritam. 

 

 

 


 Kafić Parkić - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/6766-343

mobilni: 

adresa: Cvijićeva 93

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: hercegovački proizvodi ,med, sir iz ulja, sir iz mešine, pršut, suve smokve i masline, hercegovačka loza i hercegovačka travarica...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"