Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Palace
4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (10 Votes)

PalacePalaceU centru Užica, nedaleko od gimnazije i opštine, a u sklopu čuvenog užičkog hotela Palas, u kome je i kralj Petar svojevremeno boravio, otvoren je kafe-restoran i lounge bar Palace. U tom lokalu služe se specijaliteti internacionalne kuhinje, a gostima se nudi reprezentativna karta vina, bezalkoholna i alkoholna pića i širok izbor kolača.   

Kuriozitet i ono na šta su vlasnici lokala posebno ponosni jeste kolekcija umetničkih slika poznatog slikara Milana Tucovića, namenski urađena za ovaj objekat jednostavnog i elegantnog dizajna. 

Palace je otvoren već od 6.30, tako da može biti idealno mesto za prvu jutarnju kafu, a svoja vrata zatvara u ponoć, svakog dana osim nedelje, kada ne radi. Gosti koji se smeste na galeriji lokala iz udobnih fotelja imaće pogled na Mali park, a uz to i osećaj da borave negde u prirodi, iako se zapravo nalaze u najurbanijem delu Užica.

 


 Kafić Palace - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 062/8330-611

adresa: Trg Svetog Save 3

grad: Užice

tip usluge, kuhinja: specijaliteti internacionalne kuhinje, reprezentativna karta vina, bezalkoholna i alkoholna pića i širok izbor kolača... 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži