Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Crna mačka
2.9285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.93 (7 Votes)

Crna mačkaCrna mačkaZa one koji misle da u Zemunu ima previše kafana i da sve slične jedna drugoj, Crna mačka biće pravo osveženje. Ovaj bar otvoren je sredinom decembra prošle godine kao deo porodičnog nasleđa. Prvi lokal s tim imenom, koji se nalazio na istom mestu, radio je za vreme i posle Drugog svetskog rata kao popularna kafana u kojoj su se okupljali tadašnji ministri, a danas je to urbani bar koji ruši monotoniju zemunskih lokala s kariranim stoljnjacima.

Zasluge za enterijer pripadaju scenografkinji Lani Škundrić, kao i vlasnicima lokala i njihovim prijateljima. Zanimljivo je da je svaka stvar u baru različita, uključujući i sitne ukrasne detalje koji ovo mesto čine veoma zanimljivim.

Za kratko vreme, Crna mačka već je okupila mnoge ljude koji redovno tamo svraćaju na točeno pivo, kuvano vino ili rakiju, posebno u večernjim satima i vikendom, kada u intimnoj atmosferi goste opuštaju rok, pop i džez svirke, a rezident bara je indie rock duo Tičeri. U planu su i razni kulturnoumetnički događaji jer lokal pretenduje da postane mali kulturni centar Zemuna.

 

 

 

 


 Kafić Crna mačka- INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/ 265 - 674

adresa: Beogradska 15

grad: Zemun

tip usluge, kuhinja: točeno pivo, kuvano vino ili rakija, vikendom  rok, pop i džez svirke, a rezident bara je indie rock duo Tičeri... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži