Home  //  Lokali  //  Kafići  //  D’Saint
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

D’SaintD’SaintNa mestu nekadašnjeg kafea Jelena, nadomak TC City Passage, nedavno je otvoren kafe D’Saint. Preko dana to je mesto za uživanje u kafi s prijateljima ili poslovnim partnerima, budući da u ponudi ima oko 160 različitih vrsta kafe, s dodacima sirupa različitih ukusa, ali i limunade, voćnih pirea i domaćih ledenih čajeva. Uveče se lokal pretvara u mini-klub i tada kokteli preuzimaju prevagu nad kafom. Bogata standardizovana koktel karta upotpunjena je i s nekoliko koktela autentičnih receptura koje su vlasnici sami osmislili na osnovu dugogodišnjeg iskustva sticanog u brojnim ugostiteljskim objektima u gradu. Vlasnici, koje predvodi Nina Bašević, sami su se pobrinuli i za izgled enterijera, na šta su posebno ponosni. 

Ono što ovaj lokal izdvaja od drugih u okolini jeste i zatvorena bašta u kojoj postoji nekoliko grejnih tela, tako da može da se koristi i preko zime. U nju može da se smesti oko 80 gostiju, što u velikoj meri povećava kapacitet lokala, budući da unutra ima 14 stolova. Osim toga, leti ovaj lokal ima još jednu baštu, čime dostiže ukupan kapacitet od 220 gostiju i dobija epitet lokala s najvećom baštom na toj lokaciji. D’Saint se od drugih lokala razlikuje i po radnom vremenu. Svake večeri otvoren je do dva ujutro, jer se ne nalazi u sklopu stambene zgrade, već u okviru tržnog centra.

 

 


 Kafić D’Saint - INFO


tip lokala: kafić

radno vreme:

telefon: 011/2638-999

mobilni: 

adresa: Obilićev venac 18–20

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 160 različitih vrsta kafe, s dodacima sirupa različitih ukusa, ali i limunade, voćnih pirea i domaćih ledenih čajeva, .kokteli autentičnih receptura.. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži