Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Corretto
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

CorrettoCorrettoS idejom da postane srpski Starbucks po kvalitetu i ponudi, u TC Zmaj počeo je da radi kafe Corretto. Enterijer u kome dominiraju tople boje, moderan mobilijar i vrhunska audio, video i barska oprema, savršno je uklopljen u centralni hol tržnog centra, tako da se može posmatrati i kao zasebna celina. 

U dva staklima podeljena prostora unutar kojih postoji još nekoliko različitih celina, Corretto može da ugosti oko 160 gostiju. Za leto se planira otvaranje spoljne bašte koja će imati stotinak mesta.

Ponuda Corretta veoma je široka. Gostima se nude sve vrste pića: alkohol, pivo, gazirani i negazirani sokovi, čajevi, voda, ceđeni sokovi... U ponudi su i domaći kolači, a sve to po veoma pristupačnim cenama.

Cilj vlasnika je da se gosti osećaju prijatno, pa je tome ovde sve podređeno, počev od obučenog i iskusnog osoblja do vrhunske usluge. U planu je i da se organizuju neke večernje varijante provoda, ali će za sada radno vreme kafea ostati od osam do 20 sati svakog dana.

 

www.pianoloco.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Kafić Corretto - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/3986-728

mobilni: 

adresa: Vojvode Stepe 203

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: sve vrste pića: alkohol, pivo, gazirani i negazirani sokovi, čajevi, voda, ceđeni sokovi, u ponudi su i domaći kolači... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži