Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kafe Kozmetičar
3.4642857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.46 (14 Votes)

Kafe KozmetičarKafe Kozmetičar otvoren je krajem avgusta u mirnom delu Vračara, nadomak Bulevara kralja Aleksandra. Enterijer koji je dizajnirao vlasnik, u retro je stilu i izgleda kao da je iz sedamdesetih godina. Ambijent upotpunjuje i espreso aparat, replika prvog profesionalnog aparata za espreso Faema E61, po izgledu identičan originalu. Ovde se muzika pušta isključivo s gramofona, a na raspolaganju je i veliki izbor muzičkih ploča koje upotpunjuju doživljaj. Kafa je glavni adut ovog kafića. U ponudi su House blend 100 % arabika, mešavina brazilske i etiopijske kafe, koja je veoma retka, kao i specijalna kafa meseca, jača i gorča. Veoma je interesantan i Slow cofee, koji se sprema ručno, s filterom, a čija priprema traje oko osam minuta. Ta kafa je veoma intenzivnog i bogatog ukusa, svetlije boje, ređa i služi se u čaši. Gosti sve kafe mogu da naruče i za usput. Pored kafa, veoma su popularni i voćni kokteli i šejkovi, ali i Kusmi čajevi – mešavine crnih, zelenih i voćnih čajeva. Doručak se ovde služi tokom celog dana, a u ponudi su slatki i slani doručak. Do kraja 2013. godine lokal bi trebalo da bude znatno proširen, a samim tim i kuhinja će biti obogaćena novim jelima. Svake nedelje od 9 do 13 časova u Kozmetičaru se služi nedeljni brunch, a posebnu ponudu čine domaći kolači, čiji se izbor skoro svakodnevno menja.

Kozmetičar u unutrašnjem delu može da ugosti dvadesetak ljudi, dok će u baštu, koja će biti otvorena na proleće, moći da se smesti još 30 gostiju.

 

 

 

 

 


 Kafić Kafe Kozmetičar - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/2452-565

mobilni: 

adresa: Radoslava Grujića 25

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: House blend 100 % arabika, mešavina brazilske i etiopijske kafe, koja je veoma retka, specijalna kafa meseca, jača i gorča... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži