Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Lounge bar Knez
2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (4 Votes)

Lounge bar KnezLounge bar KnezU centru Valjeva nedavno je otvoren Lounge bar Knez, mesto za uživanje u popodnevnoj kafi, ali i za prijatne večeri uz živu svirku. Ono što se ovde već izdvaja kao najpopularniji napitak jeste topla čokolada, a gosti mogu da biraju između crne, bele ili one sa različitim ukusima. U večernjim časovima glavni adut su brojni kokteli, a za dobru atmosferu vikendom će ovde biti zaduženi bendovi na čijem će se repertoaru nalaziti uglavnom pop i džez numere. 

Vlasnik je Goran Jović, poznati valjevski ugostitelj, koji se već više od 20 godina bavi tim poslom, a dugo je bio i vlasnik kafe-kluba Knez u Valjevu. Za razliku od tog lokala, koji je bio uređen u etno stilu, Lounge bar Knez razlikuje se po unutrašnjem uređenju. U njemu dominiraju udobne fotelje, pastelne boje i nešto moderniji dizajn, a za uređenje enterijera pobrinuo se sam vlasnik, vodeći računa o svim detaljima. U dogovoru sa jednim od udruženja foto amatera iz Valjeva, zidove lokala ukrasio je brojnim ramovima za slike, koje će svakog 1. u mesecu ispuniti fotografije drugog fotografa amatera, čija izložba će u Knezu trajati narednih mesec dana. 

U lokalu ima mesta za 50 gostiju, dok će u baštu moći da se smesti 60 ljudi. Uskoro će u ponudi biti i doručak, kada će se gostima služiti kroasani i tost sendviči.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Kafić Lounge bar Knez - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 065/430-6543

adresa: Karađorđeva 37

grad: Valjevo

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži