Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Udarnik
1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (2 Votes)

Cafe Bar UdarnikUdarnik se nalazi na pančevačkom korzou u hladu među viskim drvećem. Udarnik ima svega 25 m², ali je prostor dobro organizovan, pa ima 20 mesta unutra i 24 u bašti. Vlasnik Nebojša Marković je sam osmislio enterijer. Izlog kafea je uređen tako da izgleda kao šank, pa se taj prostor koristi za sedenje. U ponudi pića imaju koktele, frapee, ceđeno voće i sva standardna alkoholna pića. 

Vikendom se ovde održavaju svirke soul, blues, jazz i pop muzike. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Kafić Udarnik - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/59-88-47

adresa: Vojvode Živojina Mišića 8

grad:  Pančevo

tip usluge, kuhinja:  

Share

Komentari  

 
0 #1 marko 21-09-2013 19:26
Sta znaci "viskim drvećem"
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.