Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bašta kod Juge
2.3928571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.39 (14 Votes)

Bašta kod Juge je pravo osveženje u ugostiteljskoj ponudi Beograda. Vlasnici Bašte kod Juge  (koji su ujedno vlasnici  Rivera, Cineme i Teatra) su bili veoma kreativni, pa su otvorili jednu od najvećih bašti u Beogradu, sa kapacitetom od oko 1100 mesta. Bašta se nalazi na Zemunskom keju, pored hotela Jugoslavija, po čemu je i dobila ime.

Moderan i atraktivan enterijer bašte, veselih boja sa puno zelenila i fontanom, dizajnirao je arhitekta Vlada Gugl. Preko dana Bašta kod Juge radi kao bar-restoran sa odličnom ponudom salata, sendviča, sladoleda, pa se ovde može uživati u pravoj lounge atmosferi.  Posle 21h postaje noćni klub koji radi do jedan posle ponoći, gde se može uživati uz muziku DJ-eva i koktele.

Bašta poseduje i veliku binu, pa se ovde odžavaju i koncerti domaćih zvezda pop/rock muzike.

 

 


 Kafić Bašta kod Juge - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 062/8-222-000

adresa: Dunavski kej bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...