Home  //  Lokali  //  Kafići  //  1001 noć
2.0882352941176 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.09 (17 Votes)

1001 noć
Nargila caffe 1001 noć je otvoren polovinom decembra 2008. godine u cetru Beograda. Naziv je dobio po drevnoj knjizi 1001 noć, koja predstavlja zbirku od preko 300 bajki, legendi, anegdota.

Enterijer je uređen i obojen u orijentalnom stilu, sa karakterističnim divanima, jastucima sa kićankama, draperijama, a može sedeti na podu, divanima ili tabureima. 

Za 1001 noć je nezaobilazna egipatska nargila i duvan El Nakhla sa aromama limuna, crvene i zelene jabuke i višnje.

U ponudi je 17 vrsta čajeva, od domaćih, preko indijskih, kineskih, belih, arapskih do turskih, a  među najpopularnije spadaju: beli čaj, čaj od divlje trešnje i crni turski čajevi. Kafa se priprema i služi na autentičan način  – tri puta se iskuvava, sipa iz džezve, a pije iz fildžana. Ponuda sokova, energetskih napitaka, piva, vina i žestokih pića ne zaostaje za standardnom. Od poslastica se nude ratluk i alva. 

U 1001 noći je preko dana laganija orjentalna muzika, a uveče hitovi iz zemalja blistog istoka.

 

 

 


 Kafić 1001 noć - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/36-25-091

mobilni: 

adresa: Kraljice Natalije 39

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...