Home  //  Lokali  //  Kafići  //  1001 noć
2.0882352941176 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.09 (17 Votes)

1001 noć
Nargila caffe 1001 noć je otvoren polovinom decembra 2008. godine u cetru Beograda. Naziv je dobio po drevnoj knjizi 1001 noć, koja predstavlja zbirku od preko 300 bajki, legendi, anegdota.

Enterijer je uređen i obojen u orijentalnom stilu, sa karakterističnim divanima, jastucima sa kićankama, draperijama, a može sedeti na podu, divanima ili tabureima. 

Za 1001 noć je nezaobilazna egipatska nargila i duvan El Nakhla sa aromama limuna, crvene i zelene jabuke i višnje.

U ponudi je 17 vrsta čajeva, od domaćih, preko indijskih, kineskih, belih, arapskih do turskih, a  među najpopularnije spadaju: beli čaj, čaj od divlje trešnje i crni turski čajevi. Kafa se priprema i služi na autentičan način  – tri puta se iskuvava, sipa iz džezve, a pije iz fildžana. Ponuda sokova, energetskih napitaka, piva, vina i žestokih pića ne zaostaje za standardnom. Od poslastica se nude ratluk i alva. 

U 1001 noći je preko dana laganija orjentalna muzika, a uveče hitovi iz zemalja blistog istoka.

 

 

 


 Kafić 1001 noć - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/36-25-091

mobilni: 

adresa: Kraljice Natalije 39

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...