Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Mykonos
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (6 Votes)

MykonosU centru Beograda, u delu poznatom pod imenom Profesorska kolonija, smešten je kafić koji je dobio ime po poznatom grčkom ostrvu – Mikonos. Opčinjeni lepotom ovog ostrva, na kome su duži niz godina živeli, vlasnici ovog kafića su u njega utkali duh Grčke i kosmopolitskog ostrva Mikonosa.

Enterijer je uradjen u bojama Mikonosa, bela boja je najzastupljenija, a upotpunjuju ga detalji poput staklenih kugli koje se nalaze na stolovima i napunjene su peskom sa svih plaža sa Mikonosa.

U bašti kafića koja je svojim većim delom natkrivena vinovom lozom i velikom krošnjom višnje, ovde se uživa uz grčku kafu, fredo cappuccino, sladolede, šejkove, mojito kao i ostale osvežavajuće koktele.

Atmosfera u Mykonosu uvek je domaćinska, a upotpunjuju je lagane muzičke note. U ovom prostoru nalazi se i Društvo prijatelja Grčke, gde možete da se bliže upoznate sa kulturom i istorijom Grčke.

Isto tako, za sve one koji su uvek hteli da saznaju nešto više o Mikonosu a nisu imali gde i koga da pitaju, Mykonos café & travel pruža sve informacije u vezi hotelskog i privatnog smeštaja kao i ostalih usluga vezanih za boravak na Mikonosu.

 


 Kafić Mykonos - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/32-94-809

mobilni: 

adresa: Čarlija Čaplina 12

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...