Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Mykonos
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (6 Votes)

MykonosU centru Beograda, u delu poznatom pod imenom Profesorska kolonija, smešten je kafić koji je dobio ime po poznatom grčkom ostrvu – Mikonos. Opčinjeni lepotom ovog ostrva, na kome su duži niz godina živeli, vlasnici ovog kafića su u njega utkali duh Grčke i kosmopolitskog ostrva Mikonosa.

Enterijer je uradjen u bojama Mikonosa, bela boja je najzastupljenija, a upotpunjuju ga detalji poput staklenih kugli koje se nalaze na stolovima i napunjene su peskom sa svih plaža sa Mikonosa.

U bašti kafića koja je svojim većim delom natkrivena vinovom lozom i velikom krošnjom višnje, ovde se uživa uz grčku kafu, fredo cappuccino, sladolede, šejkove, mojito kao i ostale osvežavajuće koktele.

Atmosfera u Mykonosu uvek je domaćinska, a upotpunjuju je lagane muzičke note. U ovom prostoru nalazi se i Društvo prijatelja Grčke, gde možete da se bliže upoznate sa kulturom i istorijom Grčke.

Isto tako, za sve one koji su uvek hteli da saznaju nešto više o Mikonosu a nisu imali gde i koga da pitaju, Mykonos café & travel pruža sve informacije u vezi hotelskog i privatnog smeštaja kao i ostalih usluga vezanih za boravak na Mikonosu.

 


 Kafić Mykonos - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 011/32-94-809

mobilni: 

adresa: Čarlija Čaplina 12

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži