Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Two For U
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)

Ako jutro želite da započnete uz kafu i domaći kroasan, novootvoreni lokal Two for U pravo je mesto za vas. Ako, pak, više volite da veče provedete uz laganu muziku, vino i italijanske sireve, opet je ovaj lokal pravo mesto za vas. A u slučaju da želite sebe i svoje prijatelje da častite penušavim vinom i kavijarom, Two for U je dobar izbor i za to. 

Ovaj bistro u modernom stilu nalazi se u mirnoj ulici na Vračaru i svojim gostima nudi veliki izbor toplih napitaka i bezalkoholnih pića, kao i nekoliko vrsta irskih viskija, konjaka, burbona i likera. Ni ljubitelji koktela nisu zaboravljeni, pa je svako veče tu koktel majstor koji se u dobro opremljenom baru vešto bavi miksologijom. Gosti koji radije piju vino ovde će biti suočeni sa teškim izborom među kvalitetnim domaćim, čileanskim, italijanskim i francuskim etiketama, dok će na čašu moći da probaju i pojedina italijanska vina linije Tonino Lamborghini. 

Kuhinja ovog bistroa smeštena je odmah iza šanka, tako da gosti mogu lično da se uvere u veštine kuvara Miloša Lazića. Svoje umeće ovaj specijalista za italijansku kuhinju potvrdio je radeći u brojnim beogradskim restoranima, ali i u nemačkim, austrijskim, poljskim i češkim lokalima. Osim kroasana i galeta koje se ovde služe uz kafu, on za goste priprema i obrok salate i servira italijansku pršutu i sireve, kavijar i druge specijalitete. Two for U može da primi oko 70 gostiju, a prostor je veoma pogodan i za organizovanje stručnih sastanaka, konferencija ili prezentacija, dok je malo izdvojen VIP room idealno mesto za ugodne poslovne sastanke. Na proleće će kapacitet ovog lokala biti proširen i mestima u bašti.      

 


 Kafić Two For U - INFO


tip lokala: Kafić 

radno vreme: 10–23h, petkom i subotom 10-00h

telefon: 011/3444-315

mobilni: 

adresa: Požarevačka 5-7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži