Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Agora
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

AgoraKafe bar Agora je svoju ponudu klasičnog kafića sa dnevnom varijantom, proširio i za kinesko-azijsko-sprsku kuhinju. Naime, u okviru kafića otvorena je kuhinja sa brzom hranom, Jo Jo. Gosti imaju priliku da hranu naruče za poneti, a svoj obrok mogu da pojedu i u kafiću. Kako navodi vlasnik, Nebojša Mandić, kuhinja ubačena u koncept kafića nije uobičajena slika, ali oni se trude da tu ideju približe gostima, a pristupačnim cenama i dobrom hranom, to i uspevaju. Neki od specijaliteta koji se mogu naručiti u ovom lokalu su hrskava piletina, kraljevska piletina sa ananasom u slatko kiselom sosu, kao i Jo Jo miks koji čine tri vrste mesa, povrće i sos po želji. Jo Jo karakteriše to što su im svi sosovi na gustoj bazi, a jela se služe u malim (500gr) i velikim (800gr) porcijama. Mušterijama je dostupna dostava, šalterska prodaja kao i restoranska. U ponudi je veliki izbor alkoholnih pića, sokova, kafa, koktela, a u ovom kafe baru, na karti pića, nalazi se i rusko pivo Baltika. 

www.facebook.com/Jo Jo Asian food

 


 Kafić Agora - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: pon-čet 08:00h; pet 08:01h; sub 09:01h; ned 09:00h

telefon: 011/263 64 65

mobilni: 

adresa: Kapetan Mišina 13

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Miris hrane Ili miris duvana - 2

U prošlom broju pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati



Tabor

 

Restoran Tabor je za 33 godine, koliko postoji, ugostio mnoge goste, od najviših državnih zvaničnika do čuvenih gradskih boema. Zahvaljujući dobroj hrani, predanom osoblju i pravoj kafanskoj muzici, uz posvećene kafedžije, porodicu Mrđenović, i...



Retki su ugostitelji koji plaćaju na vreme

Distributeri časopisa Cafebar network Spirit&Food

Kada smo prvi put pre nekoliko godina posetili distributere našeg časopisa, distributersku kuću Spirit&Food, kancelarije i magacin nalazili su se u Zemunu. U međuvremenu su se zbog proširenja...



Ugostitelji nisu koncertna agencija

PROVOD NA UGOVOR (2)

Iako je davno prošlo vreme kada su muzičari mesecima nastupali u jednom lokalu, novi kolektivni ugovor o izvođačkom radu ugostitelje stavlja u poziciju poslodavaca muzičarima, što im, kažu, nikako ne odgovara! 



Austrijanac najbolji na svetu

Mario Hofferer, IBA Bartender of the Year 2017

Svetsko prvenstvo u pravljenju koktela, IBA World Cocktail Championships, ove godine održano je u Kopenhagenu, u Danskoj. Takmičari su odmeravali snage u najvećoj gradskoj hali Oksnehallen, a prvi...