Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Ambient
2.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.69 (8 Votes)

AmbientKafe klub Ambient u Kosovskoj Mitrovici nedavno je renoviran tako da goste sada čeka sa povećanim brojem mesta za sedenje i zanimljivijim klupskim programom. Osveženim i preuređenim enterijerom dominira udobnost drvenih tonova kombinovanih sa modernom rasvetom. Tokom dana, prostor je organizovan kao kafe bar sa opuštenom atmosferom, laganom muzikom i širokom ponudom toplih napitaka, bezalkoholnih pića i poslastica dok se noću pretvara u pravi klupski doživljaj sa bržim i glasnijim zvukom, klupskom rasvetom, te bogatom ponudom alkoholnih pića i koktela. Sa novim konceptom, Ambient stavlja akcenat na svoj noćni alter ego i pokušava da izađe u susret različitim ukusima. Svako veče organizuju se žurke sa različitom muzikom (domaća, pop, rock, dance) i promocijama raznih vrsta pića, dok su vikendom za dobar provod zaslužni nastupi dj-eva. Ambient postoji već dve i po godine i predstavlja jedno od najpopularnijih mesta za izlaske u Kosovskoj Mitrovici.

 


 Kafić Ambient - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 028/423-658

mobilni: 

adresa: Sutjeska 70

grad: Kosovska Mitrovica

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...