Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Ambient
2.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.69 (8 Votes)

AmbientKafe klub Ambient u Kosovskoj Mitrovici nedavno je renoviran tako da goste sada čeka sa povećanim brojem mesta za sedenje i zanimljivijim klupskim programom. Osveženim i preuređenim enterijerom dominira udobnost drvenih tonova kombinovanih sa modernom rasvetom. Tokom dana, prostor je organizovan kao kafe bar sa opuštenom atmosferom, laganom muzikom i širokom ponudom toplih napitaka, bezalkoholnih pića i poslastica dok se noću pretvara u pravi klupski doživljaj sa bržim i glasnijim zvukom, klupskom rasvetom, te bogatom ponudom alkoholnih pića i koktela. Sa novim konceptom, Ambient stavlja akcenat na svoj noćni alter ego i pokušava da izađe u susret različitim ukusima. Svako veče organizuju se žurke sa različitom muzikom (domaća, pop, rock, dance) i promocijama raznih vrsta pića, dok su vikendom za dobar provod zaslužni nastupi dj-eva. Ambient postoji već dve i po godine i predstavlja jedno od najpopularnijih mesta za izlaske u Kosovskoj Mitrovici.

 


 Kafić Ambient - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 028/423-658

mobilni: 

adresa: Sutjeska 70

grad: Kosovska Mitrovica

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...