Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Kasina
2.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.17 (3 Votes)

Jedna od najpoznatijih pivnica u strogom centru Beograda dobila je potpuno novi izgled nakon godinu dana renoviranja. Na toj lokaciji Kasina postoji skoro ceo jedan vek, pa je u skladu s tradicijom pozvan jedan od naših najboljih arhitekata Aleksandar – Saša Mijatović da joj vrati stari izgubljeni sjaj.

U lokalu su integrisani dnevni kafić i noćni klub, svake noći u nedelji gostuje neki bend koji zabavlja goste. Ova simbioza lokala je jako teška za realizaciju, ali se osoblje i menadžment potrudilo da sve to bude dobro ukomponovano. 

Sve vreme tokom rekonstrukcije, majstori su radili u „nevidljivim fazama”, nakon radnog vremena. Otkako je završeno renoviranje, Kasina može da se pohvali da je svaki detalj u njoj nov. 

Rasveta je jako upečatljiva, ogroman broj lampica, lustera, svetiljki ubačen je u lokal kako bi osvetljenost bila dobra, pošto su plafoni vrlo visoki. Postoji i galerija koja se nalazi iznad bine za nastupe bendova. Enterijer zadržava samo stare buriće u kojima se nekada proizvodilo pivo, čime je glavni detalj iz stare Kasine očuvan. Arhitekta nije želeo da kvari višedecenijsku priču o tradiciji i zato su burići i dalje u lokalu. 

Kasina je lokal u koji dolaze parovi, porodice, mladi i stari ljudi, nema pravila. Svake noći nastupa drugi bend, tako da svaki gost može pronaći nešto što mu se dopada tokom nedelje. 

Površina lokala je 500 kvadratnih metara, a kapacitet 300–800 gostiju, ogroman šank dužine je 18 metara i u njemu možete pronaći veliku ponudu svih alkoholnih pića i sokova. U ponudi su i razni kolači i sendviči.

 


 Klub Kasina - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon:

mobilni: 062/222-152

adresa: Terazije 25

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...