Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Kasina
2.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.17 (3 Votes)

Jedna od najpoznatijih pivnica u strogom centru Beograda dobila je potpuno novi izgled nakon godinu dana renoviranja. Na toj lokaciji Kasina postoji skoro ceo jedan vek, pa je u skladu s tradicijom pozvan jedan od naših najboljih arhitekata Aleksandar – Saša Mijatović da joj vrati stari izgubljeni sjaj.

U lokalu su integrisani dnevni kafić i noćni klub, svake noći u nedelji gostuje neki bend koji zabavlja goste. Ova simbioza lokala je jako teška za realizaciju, ali se osoblje i menadžment potrudilo da sve to bude dobro ukomponovano. 

Sve vreme tokom rekonstrukcije, majstori su radili u „nevidljivim fazama”, nakon radnog vremena. Otkako je završeno renoviranje, Kasina može da se pohvali da je svaki detalj u njoj nov. 

Rasveta je jako upečatljiva, ogroman broj lampica, lustera, svetiljki ubačen je u lokal kako bi osvetljenost bila dobra, pošto su plafoni vrlo visoki. Postoji i galerija koja se nalazi iznad bine za nastupe bendova. Enterijer zadržava samo stare buriće u kojima se nekada proizvodilo pivo, čime je glavni detalj iz stare Kasine očuvan. Arhitekta nije želeo da kvari višedecenijsku priču o tradiciji i zato su burići i dalje u lokalu. 

Kasina je lokal u koji dolaze parovi, porodice, mladi i stari ljudi, nema pravila. Svake noći nastupa drugi bend, tako da svaki gost može pronaći nešto što mu se dopada tokom nedelje. 

Površina lokala je 500 kvadratnih metara, a kapacitet 300–800 gostiju, ogroman šank dužine je 18 metara i u njemu možete pronaći veliku ponudu svih alkoholnih pića i sokova. U ponudi su i razni kolači i sendviči.

 


 Klub Kasina - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon:

mobilni: 062/222-152

adresa: Terazije 25

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži