Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Darkwood pub
3.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (4 Votes)

Darkwood pubCentar Lazarevca postao je bogatiji za još jedan lokal – Darkwood Pub. Ambijent kojim dominira šank dužine 12 metara, po uzoru na autentične engleske pabove, uredila je arhitekta Marija Ðurić. Bina na kojoj u večernjim satima četvrtkom i subotom rok bendovi izvode svoj performans i prostor ukrašen unikatnim predmetima i slikama ličnosti koje su obeležile svoja vremena predstavlja centralno mesto lokala. Darkwood Pub nudi dobru muziku i veliki izbor piva. Enterijerom dominiraju čisti i prirodni materijali.

 

 

 


 Klub Darkwood pub- INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 7—1

telefon: 011/81-22-929 

mobilni: 

adresa: Karađorđeva 45

grad: Lazarevac 

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...